Maandelijks archief: juni 2016

SugarCity & Maison van den Boer gaan de samenwerking aan

SugarCity Events heeft bedrijven altijd vrijgelaten qua catering keuzes, maar iemand die ervaring heeft met de locatie is altijd een plus. Maison weet wat de mogelijkheden binnen SugarCity zijn. Om deze reden gaat SugarCity Events sinds kort de samenwerking aan met Maison de Boer, om zo elk event indien nodig qua locatie en eten in goede banen te leiden.

Breed assortiment: van klassiek tot ruw
“SugarCity is een prachtige toevoeging aan onze evenementenlocaties. Wij kunnen nu een nog breder assortiment van locaties aanbieden, van klassiek tot ruw. De USP’s van SugarCity waren doorslaggevend om de locatie in het aanbod mee te nemen” aldus Sheli Desensy van Maison van den Boer. Een aantal van deze unieke eigenschappen van de locatie zijn volgens haar de centrale locatie, de goede bereikbaarheid (openbaar vervoer voor de deur en parkeren op eigen terrein), de nieuwe basisverlichting en ook de autolift bieden velen mogelijkheden.

Sugarcity maison van den boer
Nog meer keuze voor onze gasten
Denise Schimmel van SugarCity Events geeft aan dat zij het belangrijk vinden dat gasten zelf kunnen bepalen met welke leveranciers zij willen werken. “SugarCity is leverancier-vrij, maar natuurlijk hebben wij ook flink wat leveranciers in ons portfolio die wij graag aanbevelen. Dit zijn partijen die bekend zijn met de locatie en de vele mogelijkheden van de fabriek. Onze gasten kunnen zo nog beter en sneller geadviseerd worden, dat maakt bij een evenement vaak net het verschil. Wij zijn blij onze gasten nu nog meer keuze te kunnen bieden door de samenwerking met Maison van den Boer.”

Het doel van de samenwerking is voor zowel SugarCity Events als Maison van den Boer de verrijking van keuze voor de gasten.

Lees het gehele artikel over de samenwerking op Greater Venues.