Maandelijks archief: januari 2014

Luigi Prins Quote: Big Bang Show SuperTrash in SugarCity

Luigi Prins Quote: SuperTrash Big Bang show – the Rise of Women groot succes! De SuperTrash Catwalk Show van afgelopen zaterdag in de Suikerfabriek van SugarCity (created by Luigi Prins Cobraspen) was een groot succes.

SuperTrash Big Bang – The Rise Women in SugarCity Amsterdam

Suikerfabriek van SugarCity perfect decor voor St Bigb Bang AFW14 Show

SugarCity perfect decor voor SuperTrash AFW14 Show

Olcay Gulsen haalde grote namen in huis als internationaal topmodel Bregje Heijnen (Victoria Secret model) en dj Miss Melera voor de afterparty.  Daarnaast trok de fashion show met als thema Big Bang – The Rise of Women vele bekende Nederlands naar SugarCity zoals: Marian Verkerk, Renske Kroes (zus van Doutzen Kroes), Saar Koningsberger, Fred van Leer, Bastiaan van Schaik, Anna Drijver en Maik de Boer. Kijk voor meer foto’s op: http://www.luigiprins.nl/

De Suikerfabriek van SugarCity was het perfecte decor voor de AFW14 show van SuperTrash. ST. volgt de ST. vrouw, volgens haar zijn dit sterke vrouwen die toekomstgericht zijn en hyper modern. Daar heeft ze haar collectie aan aangepast en dit is dan ook precies wat de hypermoderne vrouw nodig heeft. De collectie werd versterkt door de uitstraling van de Suikerfabriek.

Luigi Prins Quote

Geweldig hoe dat de Suikerfabriek van SugarCity opgebouwd was tot een ware Fashion locatie, complimenten aan Hadimassa en SuperTrash.