Maandelijks archief: oktober 2015

Luigi Prins realiseert low-budget kantorenconcept.

Office Hotel Haarlem: Your office, our business

Office Hotel Haarlem speelt in op behoefte van de ondernemer

“Het is al weer twee jaar geleden dat we het oude EKP-terrein omtoverde tot het all-in kantorenconcept Office Hotel” aldus Luigi Prins. “We speelde destijds in op de behoefte van de ondernemer. De economie begon weer zachtjes aan te trekken en dat uitte zich in steeds meer vraag naar betaalbare kantoorruimtes vanuit zzp-ers, freelancers en thuiswerkers. Zo ontstond er een all-in kantorenconcept waar men al voor € 8,- per dag een eigen kantoorruimte kon huren en waar men ook kon flexwerken”.

De oplossing voor freelancers

Office Hotel Haarlem is een uitkomst voor ZZP-ers. Thuis werken is voor even fijn, maar soms kan men wel wat meer rust gebruiken. Een ruimte waar men klanten kan ontvangen en zich kan afsluiten van alles om zich heen; kinderen, partners, pratende mensen aan het tafeltje ernaast zoals bij de La Place. Office Hotel Haarlem biedt de oplossing: een werkplek voor een uur, een dag, een maand of twee jaar. Bij Office Hotel kan men terecht voor een werkplek die bij hen, het bedrijf en het budget past.

Office Hotel Haarlem

“We zijn nu twee jaar verder en hebben onlangs onze derde Office Hotel locatie geopend. Een vierde staat op de planning”. Office Hotel heeft een goede dekking in Haarlem, er is altijd wel een locatie in de buurt. Office Hotel West is gelegen op de Menno Simonszweg, Office Hotel Station op Kennemerplein 20, direct naast het station, en Office Hotel Zuid is gelegen aan de Fonteinlaan in Haarlem. De vierde locatie komt in Haarlem Oost en zal eind dit jaar open gaan. Luigi Prins sluit af met de woorden: “Office Hotel Haarlem leeft onder het motto: Your office, our business”.