Maandelijks archief: november 2013

Luigi Prins Cobraspen Vastgoed bezoekt FIABCI Malaysia

Luigi prins Cobraspen Vastgoed brengt bezoek aan Fiabci Malaysia

SugarCity runner up FIABCI Prix d’Excellence 2012

Nieuws update

Luigi Prins Cobraspen Vastgoed, heeft onlangs FIABCI Malaysia bezocht. In 2012 hebben de Suiker Silo’s van SugarCity de FIABCI Prix d’Excellence gewonnen als ‘Runner Up’ op het gebied van Milieu. Klik hier voor meer informatie over de award die SugarCity heeft gewonnen.

Tijdens het bezoek aan FIABCI Malaysia heeft de directeur Luigi Prins Cobraspen Vastgoed meerdere producten gepresenteerd. Zoals Htel Serviced Apartments in Amsterdam en Amstelveen, Landgoed Elswout te Overveen, Vila Alsberg in Amsterdam en ook de nieuwe plannen omtrent SugarCity.

De toekomst van SugarCity

Zo zijn er onder andere plannen voor een Factory Outlet Center op het SugarCity terrein. Een grootschalige winkeloutlet met luxe merken. Ook staat een hotel, restaurant en casino op de planning volgens Luigi Prins Cobraspen Vastgoed.

Het outletcenter dat zal komen, zal perfect aansluiten bij het industriële karakter van SugarCity. Daarbij is de goede bereikbaarheid een hele belangrijke factor, precies tussen Amsterdam en Haarlem in en nabij Schiphol.

Daarnaast bieden de ruimtes in de Suiker Silo’s een hippe, creatieve omgeving waar bedrijven als architectenbureaus, modemerken en reclamebureaus zich graag willen vestigen en zich thuis voelen bij deze industriële en moderne uitstraling. Tevens worden sommige kantoren gecombineerd met showrooms aan onder andere merken als JC Rags, DEPT, Blue Level, Transit Textiles en Pepe Jeans.

De Suiker Fabriek zal in de toekomst ook gebruikt kunnen worden voor grootschalige evenementen. Denk hierbij aan bedrijfsevenementen, netwerkevenementen, dance events. Op dit moment is de fabriek al uitermate geschikt voor foto shoots en film opnames. Volgens Luigi Prins Cobraspen Vastgoed zijn er in de Suiker Silo’s diverse ruimtes op verschillende verdiepingen die perfect zijn voor uw zakelijke meetings en events. Met een prachtig panoramisch uitzicht vanuit de hypermoderne Suiker Silo’s zal uw vergadering of evenement er eentje zijn waar uw gasten of klaten nog tijden over na zullen praten.

 

 

 

Verwulft gratis aangeboden door Vastgoedontwikkelaar Luigi Prins

Het laatste nieuws | Vastgoedontwikkelaar Luigi Prins Cobraspen
De opening van het tijdelijke dierenasiel in het Verwulft. Wethouder J. van der Hoek heeft het asiel om 15.00 uur geopend. In dit dierenasiel zijn geen echte katten te koop maar knittens, het is een ludieke actie van Dierenbescherming Noord-Holland Zuid om aandacht te geven aan de vele zwerfkatten in Nederland! Cobraspen heeft de locatie aangeboden aan Dierenbescherming Noord-Holland Zuid om deze tijdelijke actie ‘koop een knitten en steun een kitten’ te steunen.

De opbrengst van deze wollige knittens gaat naar het asiel waar de echte kittens en honden verblijven die op zoek zijn naar een nieuw baasje. Steun de kittens met een knitten! Het asiel zal tien dagen open zijn in het Verwulft, koop dus snel een knitten voor 6,50 en steun!

Cobraspen Vastgoed heeft namens vastgoedontwikkelaar Luigi Prins het Verwulft gratis aangeboden aan de Dierenbescherming Noord-Holland Zuid. Hiermee wil vastgoedontwikkelaar Luigi Prins de dierenbescherming steunen met het tegengaan van zwerfkatten.

Na afloop van deze ludieke actie in het Verwulft:

Aan het einde van deze ludieke actie in het Verwulft zijn er vele knittens verkocht, waardoor de honden en katten in het dierenasiel weer een beetje verder geholpen. Gedurende de tien dagen is er een grote opkomst geweest, niet alleen voor de verkoop van de knittens waarmee men het dierenasiel kon steunen maar ook om informatie op te vragen over de daadwerkelijke dieren die in het asiel zaten.

 

Cobraspen maakt “Poezen asiel” mogelijk op Verwulft

Op 20 november om 15:00 gaat er een nieuwe vestiging open van Dierenbescherming Noord-Holland-Zuid. De locatie opent op het Verwulft en wordt door Cobraspen ter beschikking gesteld.

Alleen al in 2012 werden er 30.000 katjes aangeboden aan het dierenasiel. Om aandacht te vragen wordt er in het centrum van Haarlem in het millenium monument een tijdelijk “poezen-asiel” geopend, namelijk voor tien dagen. De locatie is tijdelijk beschikbaar gesteld door Cobraspen.

Cobraspen Beheer stelt het Verwulft gratis ter beschikking omdat zij graag mee werkt met het goede initiatief van de Dierenbescherming Noord-Holland Zuid. Gedurende tien dagen zal het Verwulft dan ook dienen als dierenasiel. Dit popup dierenasiel in het Verwulft zal volgens de directeur van Cobraspen veel aandacht gaan trekken bij de bewoners van Haarlem, wat ook nodig is volgen hem en de dierenbescherming. Het aantal zwerfkatten, maar ook zwerfhonden is namelijk groot, en hier moet iets aan gedaan worden.

We houden jullie graag op de hoogte van alle ontwikkelingen! Lees ook hier meer over deze actie: Actie op het Verwulft. Voor foto’s en updates kun je ook op de facebookpagina van Cobraspen kijken en uiteraard op de website van de Dierenbescherming Noord-Holland Zuid volgen.

Cobraspen Beheer werkt aan het behoud en renovatie van historische monumentale panden in onder andere de omgevingen Haarlem en Overveen.

Cobraspen maakt Dierenasiel mogelijk op Verwulft

Cobraspen Verwulft tijdelijk Dierenasiel in Haarlem

Luigi Prins SugarCity: Neem een kijkje in de silo’s!

Luigi Prins SugarCity: Neem een kijkje in de Silo’s!

Weleens een kijkje genomen in de Suiker Silo’s van SugarCity? Bekijk de film van SugarCity en ervaar zelf hoe speciaal deze locatie is! Hypermoderne kantoor- en showruimtes beschikbaar, prachtige omgeving, inspirerend uitzicht en dan hebben we het nog niet eens gehad over de locatie!

Precies tussen Haarlem en Amsterdam in ligt SugarCity met haar Silo’s als eyecathers van de omgeving. Recht voor de deur van SugarCity ligt het NS station Halfweg – Zwanenburg. Via de loopbrug loop je vanaf het station zo naar het SugarCity terrein.

Toch liever met de auto naar kantoor? Ook dat is geen probleem bij SugarCity. Luigi Prins SugarCity heeft voldoende parkeerplaatsen, deze liggen direct voor de Suiker Silo’s, veilig parkeren voor de deur dus!

Luigi prins SugarCity: Neem nu zelf een kijkje in de Silo’s, klik hier om de film van de Suikersilo’s te bekijken!
Nog even kort samengevat: unieke locatie, goede bereikbaarheid, gelegen tussen Amsterdam en Haarlem te Halfweg. Hypermoderne kantoorruimtes, inspirerende omgeving en een prachtig uitzicht over onder andere Haarlem, Amsterdam en Schiphol. Geïnteresseerd in een bezichtiging? Neem gerust vrijblijvend contact op via: info@sugarcity.com of bel: 023 526 49 49. Neem ook eens een kijkje op de website van SugarCity: www.sugarcity.com
Luigi prins SugarCity Suiker Silo's Cobraspen

Luigi Prins SugarCity Suiker Silo’s Cobraspen

Nieuwe beelden Landgoed Elswout, Cobraspen Luigi Prins

Het laatste nieuws | Cobraspen Luigi Prins, Landgoed Elswout

Bekijk de laatste beelden van het restauratie project Landhuis Elswout hier!

Het restauratie project van Landgoed Elswout is bijna af! Onder leiding van Cobraspen Luigi Prins wordt het landhuis op landgoed Elswout afgebouwd. Deze renovatie gaat volgens de originele bouwtekeningen en interieur tekeningen die terug gevonden zijn in de villa. Deze tekeningen waren verstopt Cobraspen Luigi Prins zorgt ervoor dat het landhuis verder afgebouwd wordt zoals ooit bedoelt was door de familie Borski.

Het einde van de renovatie van Landhuis Elswout komt steeds dichterbij! Cobraspen Luigi Prins is dan ook alvast op zoek naar nieuwe ambassadeurs! Landhuis Elswout leent zich perfect als kantoorpand, maar wel een luxe kantoorpand. Met haar historische uiterlijk, moderne faciliteiten en een perfecte locatie vlakbij Haarlem en de luchthaven Schiphol kan men zich bijna geen betere werkplek bedenken!

Bekijk snel het filmpje van Landhuis Elswout en bekijk de renovatie tot nu toe, de afwerking, de details maar wel met alle moderne apparatuur die men maar kan wensen!

Interesse in een van de kantoorruimtes in Landhuis Elswout? Neem gerust contact op met Cobraspen voor meer informatie en een vrijblijvende rondleiding. dit kan via telefoonnummer: 023 526 49 49 of via het e-mailadres: info@cobraspen.nl

Luigi Prins Plaza West, Feestelijke opening van eerste winkels!

Luigi Prins Plaza West Nieuws Update:

Op woensdag 6 november zijn de eerste winkels open gegaan op Plaza West aan de Westergracht.

De familie vos heeft er weer een nieuwe Albert Heijn, Etos en Gall&Gall bij, het was een gezellige en feestelijke opening. Vanaf 12 uur s’ middags stond er al een lange rij met eerste klanten voor de deur.

Luigi Prins Plaza West krijgt steeds meer vorm!

Nu de eerste winkels geopend zijn krijgt Plaza West steeds meer vorm! Er zit dan ook echt schot in volgens Luigi Prins Plaza West! Naar verwachting zal er in de toekomst ook nog een Aldi, Action, FitforFree en een Kidszoo komen op het Plaza West terrein. Aan de andere kant van Plaza West ligt het Office Hotel. Een all-in kantoren concept waar je al vanaf 8 euro per dag je eigen kantoor kunt huren! Een kantoor van ruim 22 vierkante meter heb je al vanaf 249,- per maand! Office Hotel in combinatie met Plaza West en haar recreatie is ideaal. Snel boodschappen doen na het werk of duik de sportschool in!

Verdere ontwikkelingen Plaza West

Meer informatie over de ontwikkelingen van Plaza West. Voor de toekomst zijn er ook plannen voor het bouwen van appartementen.

Leuk detail van de opening van de Albert Heijn, speciaal Westergracht bier van Jopen:

Luigi Prins Plaza West - Plaza West Bier

Openingsbier van Jopen; Plaza West bier