Maandelijks archief: oktober 2013

Projectontwikkelaar Luigi Prins over Plaza West

Nieuws update Projectontwikkelaar Luigi Prins over Plaza West

In het Haarlems weekblad is een persbericht verschenen over Plaza West, het nieuwe winkelcentrum aan de Westergracht in Haarlem. De eerste winkels zullen de deuren op 6 november openen, waaronder een Albert Heijn, Etos, Gall & Gall en Aldi.

De herontwikkeling van Westergracht naar Plaza West

Projectontwikkelaar Luigi Prins, directeur van Cobraspen Vastgoed Ontwikkeling, over de herontwikkeling van het oude EKP terrein. De herontwikkeling van dit terrein zal niet alleen bestaan uit een winkelcentrum, er zullen in de toekomst ook appartementen gebouwd worden, hierbij kan men denken aan 200 á 300 appartementen. In verband met de vele ontwikkelingen rondom Plaza West heeft Cobraspen Vastgoed Ontwikkeling een bijeenkomst georganiseerd voor de buurtbewoners en andere geïnteresseerde. Deze bijeenkomst zal aanstaande maandag, 28 oktober 2013, plaats vinden. Iedereen is welkom vanaf 19:00, de bijeenkomst zal tot 20:30 uur duren.

Kantoren op Plaza West

Projectontwikkelaar Luigi Prins over het nieuwe Winkelcentrum van Haarlem West: naast winkels en woningen is het ook mogelijk om een eigen kantoor te hebben op Plaza West! Office Hotel is reeds geopend en ligt direct naast de winkels die gaan openen! Plaza West heeft dan ook alles wat men nodig acht, je kunt er wonen, werken en winkelen! Voor meer informatie over Office Hotel kun je hier klikken.

www.plazawest.nl